Nội Dung Tuyển Dụng

Nhà tuyển dụng sẽ nhận được ngay hồ sơ của bạn khi bạn nộp hồ sơ trực tuyến
Công cụ
Tim viec lam mien phi, tuyen dung   Nộp hồ sơ 
Tim viec lam mien phi, tuyen dung  Lưu việc làm này
Tim viec lam mien phi, tuyen dung  Việc làm khác của nhà tuyển dụng này
Tim viec lam mien phi, tuyen dung  Xem việc làm tương tự
Tim viec lam mien phi, tuyen dung  Bản để in
Tim viec lam mien phi, tuyen dung   Gửi cho người thân
Gross to NET

Sơ lược về Công ty

Pizza Việt Nam
PIZZA HUT VIETNAM là chuỗi nhà hàng pizza của Mỹ nổi tiếng thế giới, trực thuộc tập đoàn Yum! Restaurants International (www.yum.com) có mặt trên hơn 100 quốc gia và lãnh thổ với tổng số hơn 37.000 nhà hàng hoạt động trên toàn thế giới.Chúng tôi không chỉ đem đến cho bạn công việc mà còn xây dựng cho bạn nghề nghiệp ổn định, cơ hội thăng tiến và hoàn thiện bản thân.

Pizza Hut cam kết:
- Mang lại sản phẩm và dịch vụ hoàn hảo cho khách hàng
- Tạo cơ hội cho nhân viên hoàn thiện bản thân và phát triển một cách chuyên nghiệp
- Đóng góp tích cực cho sự phát triển của cộng đồng


Quy mô công ty 1,000-4,999  nhân viên
Địa chỉTầng 6, Nhà hàng Pizza Hut 138 Tôn Đức Thắng, Đống Đa, Hà Nội
Website http://www.pizzahut.vn

Vị trí tuyển: Restaurant Manager

Mô tả công việc
A. Customer Satisfaction

 Ensure customer service in compliance with Champs and Operations Standard
 Conduct floor management during rush hours
 Ensure smooth operation to serve customers in dine-in, take-away and home service segments
 Handle customer complaint according to company’s guideline
 Seek, listen & respond to customer feedback through regular communication with customers
 Set a good example for employee in customer interaction and building customer relations

B. Quality Assurance

 Ensure product preparation according to Brand Standard and approved specifications
 Ensure Kitchen Professional Standard is enforced
 Feedback to General Manger on quality and food safety issues
 Ensure adequate inventory level to avoid product outage
 Monitor new product demonstration for staff training and pass operations comments to GM
C. Employee Performance Management

 Recruit, interview, and hire team members; conduct performance appraisals, take discipline action, motivate and train restaurant team
 Conduct in-store staff induction
 Follow up staff work habits and on-the-job training
 Ensure the company’s safety measures are strictly enforced
 Conduct regular meeting and briefing with employees
 Perform coaching and follow employee grievance procedure
 Identify potential staff for promotion

D. Operation Control

 Control day-to-day operations by scheduling labor, ordering food and supplies, and developing restaurant team
 Control Profit & Loss (i.e. plan attainment) by following cash control/security procedures, maintaining inventory, managing labor, reviewing financial reports, and taking appropriate actions
 Ensure food quality and 100% customer satisfaction
 Complete office paperwork and administration on time with accuracy
 Execute in-store marketing and promotion programs
 Update all approved specifications, Training Manuals and Training Centre requirements
 Plan and monitor letterboxing activities
 Ensure maintenance of equipment, facility, and grounds through the use of a Preventative Maintenance Plan based on Company Standards
 Feedback and follow up cleaning issues with cleaning team
 Maintain community relations
 Feedback to departments concerned on major related issues
 Report to General Manager on operations and non-routine problems

Yêu cầu chung
Số năm kinh nghiệm: 2 Năm
Cấp bậc tối thiểu: Trưởng nhóm/Giám sát
Bằng cấp tối thiểu: Đại học
Yêu cầu chung:  At least 2 years supervisory experience in either a food service or retail environment, including Profit & Loss responsibility
 Strong customer service skills
 Basic business math and accounting skills
 Strong interpersonal and conflict resolution skills, good oral/written communication skills
 Strong analytical/decision-making skills
 Basic personal computer literacy
Trình độ ngoại ngữ
English  / Sơ cấp

Thông tin chung
Vị trí tuyển: Restaurant Manager
Mã số: N/A
Cấp bậc: Trưởng phòng
Số lượng cần tuyển: 3
Độ tuổi: 25-32
Giới tính: Tất cả
Thời gian làm việc: Toàn thời gian cố định
Mức lương: Cạnh tranh
Nơi làm việc: Hà Nội
Ngành nghề: Thực phẩm/Đồ uống
Quản lý điều hành
Chính sách/Phúc lợi: - Health care for Employee (PVI Care)
- Opportunities for promotion and development in a dynamic and friendly working environment
- Review compensation annually based on performance
Hồ sơ bao gồm: Interested candidates are kindly invited to send your application to our office at: 138 Tôn Đức Thắng, Quốc Tử Giám Ward, Đống Đa Dist, Hà Nội.
Or prefer send via email: thanh.dao@pizzahut.vn
Application Requirement:
- Detail Resume
- Cover Letter
Your application will be treated in strict confidence.
Please note that only short-listed candidates will be notified.
Hạn nộp hồ sơ: 30/10/2016

Liên hệ
 
Nhà tuyển dụng sẽ nhận được ngay hồ sơ của bạn khi bạn nộp hồ sơ trực tuyến
Đã xem: 3057   -   Hạn nộp hồ sơ: 30/10/2016